Referenssit

Asiakkailta pyydettyjä palautteita matkan varrelta:

”Olen erittäin tyytyväinen Tiinan valmennukseen. Tiina on ammattitaitoinen ja luotettava valmentaja. Opin valtavasti uutta valmennuksen aikana, vaikka minulla oli jo aiemmastaan treenikokemusta eikä ruokavaliokaan ihan retuperällä ollut. Suurin saamani oppi oli varmastikin se, ettei tarvitse tehdä aina ihan äärirajoilla kaikkea, vaan laatu korvaa määrän, ja järkevällä tekemisellä saa tuloksia. Erittäin tyytyväinen Tiinan valmennuksessa olen siihen, että ruokavalio ja treeniohjelma laadittiin huolellisesti juuri minun tarpeitani vastaavaksi ja etenemistäni seurattiin viikoittain. Myös yhteistreenit olivat aina viikon kohokohtia, ja niissä sai haastettua itseään ihan uudella tavalla ja sai uskoa omaan tekemiseen. Tiina on tsemppaava valmentaja, joka osaa olla riittävän vaativa, mutta yhtä aikaa lempeä. Koko valmennuksen ajan oli sellainen tunne, että Tiina ihan aidosti välittää valmennettavistaan ja haluaa heidän onnistuvan. Voin lämpimästi suositella Tiinaa valmentajaksi ihan kaikille!”

”Ennen Tiinan valmennusta olin monen vuoden laihdutuskierteessä. Aina söin niin vähän kuin mahdollista ja treenasin päivittäin noin neljä tuntia. Olin hankkinut monta nettivalmennusta, viimeisimmässä päivittäiset kalorit olivat 1300kcal. Aloimme yhdessä työstämään vääristynyttä kehonkuvaani, ylisuorittamista ja nostamaan ruokamääriä fiksusti. Jo parissa viikossa ero oli huomattava, jaksoin treenata, nukuin hyvin, palauduin treeneistä ja niin edelleen. Tiinalle oli helppoa laittaa viestiä mistä tahansa mieltä askarruttavasta ( tai ilostuttavasta!). Yhteiset treenit olivat viikkoni kohokohtia, niissä sai viedä itsensä itsensä ihan loppuun! Paljon opin uusia liikkeitä, tekniikoita sekä itseni hyväksymistä. Tiina on lempeä, mutta luja valmentaja. Suosittelen hänen palveluitaan lämmöllä jokaiselle, joka haluaa voida paremmin niin henkisesti kuin fyysisestikkin.”

”Tiina on samaan aikaan todella kannustava ja riittävän vaativa. Hän näki ja ymmärsi tarpeeni ja auttoi saavuttamaan yhdessä asetetut tavoitteet. Tiina sytytti minuun liikkumisen kipinän, jota en tiennyt edes olevan olemassa.”

Tiina on juuri oikea valmentaja minulle. Hän osaa olla vaativa,mutta tsemppaa ja kannustaa koko ajan vierellä. Hän osaa suunnitella minulle juuri minun omia tavoitteitani edistäviä ohjelmia. Hän kuuntelee minua ja myös ilmiselvästi havainnoi sanatonta viestintääni.
Hän osaa kannustaa ja huomioi valmennuksessaan,kun henkilökohtaisessa elämässäni on henkisesti kuormittavia tilanteita,jotka tottakai vaikuttavat treenaamiseen ja yleisesti elämiseen. En tiedä kuinka olisin selvinnyt viime keväästä ja kesästä ilman meidän yhteisiä treenejä. Niissä pääsi hetkeksi unohtamaan kaiken muun ja keskittyä vain antamaan kaikkensa. 
Kiitos,että olet valmentajani ja ihan ehdottomasti voisin suositella sinua muillekin valmentajaksi.”

”Olet saanut sytytettyä minuun liikkumisen kipinän. Ikinä en ole erityisemmin inhonnut tai nauttinut liikkumisesta, mutta nyt aika ajoin olen jopa odottanut, että pääsispä jo salille. Olen aina syönyt suhteellisen terveellisesti. Olen avullasi kuitenkin oppinut syömään vielä paremmin ja enemmän- toki tässä on vielä työstämistä (varsinkin tarpeeksi syömisessä ja veden juomisessa) Kiitos kaikesta- tästä on hyvä jatkaa omin voimin. <3”

”En voisi olla iloisempi siitä, että olen juuri Tiinan löytänyt pt:kseni. Tiina kuuntelee aina toiveitani ja uusii ohjelmia sekä vaihtaa tehtäviä liikkeitä säännöllisesti, joten niihin ei millään ehdi kyllästyä. Ennen valmennusta olin useaan otteeseen yrittänyt ymmärtää salitreenin viehätystä, mutta päädyin aina lopettamaan yrityksen kun treeni ja liikkeet eivät tuntuneet oikealta tai tehokkailta. Valmennuksen myötä olen löytänyt salitreenistä aivan uusia puolia sekä oppinut miten treenata tehokkaasta ja tehdä liikkeet oikein. Tiina osaa yhteistreeneissäkin lukea tekemistä loistavasti ja sen myötä tsemppaa parempiin tuloksiin kuin mihin olisi ajatellut pystyvänsä. Tämä taas luo parempaa itsetuntoa ja tsemppiä omiinkin treeneihin. Tiinasta huomaa selkeästi sen, kuinka hän on aidosti kiinnostunut asiakkaan kehityksestä ja hyvinvoinnista kaikin puolin. Hänessä on juuri se pt:ltä kaivattava ominaisuus olla sopivasti luja, mutta samalla ymmärtäväinen, ja vaan aivan ihana.”

Olen ollut tosi tyytyväinen työhösi. En kaivannut tiukkaa dieettiä tai tappotreeniä, vaan hyvinvointia ja säännöllisyyttä liikkumiseen. Mielestäni kuuntelit ja huomioit toiveeni ja tavoitteeni erinomaisesti. Tuntui, että sinua oikeasti kiinnosti, miten minulla menee, kun kyselit viesteilläkin kuulumisia. Säännöllisyys on ollut ongelmani, koska esimerkiksi sairastelujen takia liikkuminen on aiemmin katkennut pidemmäksi aikaa. Nyt aloitan aina hommat uudestaan paranemisen jälkeen.”